Vraag op tijd je reisdocument aan

Foto: Gemeente Heusden

Tweede Pinksterdag, maandag 24 mei is de gemeentebalie gesloten. Vanaf dinsdag 25 mei staan de medewerkers van de gemeente Heusden weer voor je klaar. Omdat vanaf 15 mei reizen naar landen met een laag besmettingsniveau weer mogelijk zijn. Advies is om altijd het reisadvies op www.wijsopreis.nl te checken.

Kijk voordat je een reis gaat boeken of je reisdocument niet verlopen is. Door de coronamaatregelen kunnen er momenteel minder mensen aan de balies worden geholpen, wat kan zorgen voor langere wachttijden. Dus is je paspoort of identiteitsbewijs verlopen of verloopt het binnenkort maak dan op tijd een afspraak via www.heusden.nl.

Let op!! Het aanvragen en ophalen van een paspoort of identiteitskaart doe je zelf. Ben je 18 jaar of ouder? Dan kun je jouw aanvraag online starten. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Je moet nog wel naar het gemeentehuis om een pasfoto en handtekening in te leveren. De aanvraag kun je ook aan de balie van het gemeentehuis starten. 5 werkdagen na de aanvraag aan de balie kun je zelf je reisdocument weer ophalen https://bit.ly/3u4NUI7n. Bij een spoedaanvraag kan dit binnen 2 werkdagen, hieraan zijn extra kosten verbonden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Volg HeusdenNieuws ook via Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 2500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen