Start verkoop 1e fase Landgoed Steenenburg 8 oktober

Foto: Gem Heusden

De eerste 23 ruime bouwkavels in Landgoed Steenenburg gaan vrijdag 8 oktober a.s. vanaf 15.00 uur in de verkoop. We trappen de verkoop af met een woonmarkt in Landgoed Steenenburg! Tussen 15.00 en 18.00 uur kunnen geïnteresseerden hier alle informatie krijgen over de verkoop van de 1ste fase vrije kavels. De Kavelwinkel en Klijsen Makelaars & Adviseurs staan potentiële kopers daar graag te woord.  

Inschrijving en loting
De verkoop gaat via inschrijving gevolgd door loting door de projectnotaris. Er is gekozen voor een ruime inschrijfperiode, zodat eenieder zijn of haar keuze weloverwogen kan maken. We vertellen geïnteresseerden er graag meer over op de woonmarkt. Dan maken we ook de verkoopprijzen bekend.

Aanmelden voor de woonmarkt
Geïnteresseerden die aanwezig willen zijn bij de start verkoop op de woonmarkt, moeten zich hiervoor  aanmelden bij Klijsen Makelaars & Adviseurs via [email protected] door een tijdvak te reserveren. Hierbij kan aangegeven worden of ze met 1 of 2 personen komen en welk tijdvak hun voorkeur heeft (kinderen jonger dan 12 jaar hoeven niet aangemeld te worden). Er is keuze uit een van de volgende tijdvakken:

  •  15.00 – 16.00 uur
  •  16.00 – 17.00 uur
  •  17.00 – 18.00 uur.

De reservering van een tijdvak is pas geldig na bevestiging door Klijsen Makelaars & Adviseurs. Het kan voorkomen dat (een) tijdvak(ken) vol zit(ten). De makelaar zal diegene dan waar mogelijk in een ander tijdvak indelen en anders vanaf 11 oktober per mail informeren over de kavelprijzen en verkoopprocedure.

Coronatoegangsbewijs
Tijdens de woonmarkt houden wij de geldende Corona-richtlijnen aan. Dit betekent dat er een coronatoegangsbewijs/QR code nodig is. Zonder coronatoegangsbewijs en aanmelding kunnen wij bezoekers helaas niet toelaten.

Niet aanwezig en toch informatie ontvangen
Voor de mensen die niet aanwezig kunnen zijn op de woonmarkt en wel informatie willen ontvangen, kunnen hiervoor contact opnemen met de makelaar via [email protected], zodat zij de projectinformatie vanaf 11 oktober kunnen mailen. Iedereen is vanrte welkom om een bezoek te brengen aan de  woonmarkt in Landgoed Steenenburg! Ook kan men nu al een virtueel bezoekje te brengen op de nieuwe website www.landgoed-steenenburg.nl die  live is gegaan!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Reacties