Rustig verlopen jaarwisseling in Gemeente Heusden

Foto: WGF

Gemeente Heusden kijkt terug op een rustig verlopen jaarwisseling. Na een bewogen, en wederom door corona getekend 2021.  Een jaarwisseling waar aan ons werd gevraagd om het klein te vieren en geen vuurwerk af te steken.

“We zagen dat veel Heusdenaren in kleinere kring het jaar afsloten. Daar zijn we trots op! Want door nu de sociale contacten te verminderen en afstand te houden laten we onze  hulpverleners in de zorg, die al jaren keihard strijden, niet in de kou staan” Laat burgemeester Willemijn van Hees weten.

“De jaarwisseling is verlopen zoals we van tevoren hadden ingeschat. Het overlast van vuurwerk was in aanloop naar de jaarwisseling al hoorbaar. In de avond vulden ook de Heusdense luchten zich met allerlei kleuren en knallen. Hier zat ook zwaar en illegaal vuurwerk tussen. Ondanks dat dit niet de bedoeling was zijn we blij dat onze hulpverleners hun werk hebben kunnen doen. De brandweer moest meerdere keren uitrukken voor kleinere buitenbranden. Er hebben geen grote incidenten plaats gevonden die de openbare orde en veiligheid hebben verstoord in Heusden.

Het beeld dat we nu hebben gaan we verder aanvullen door in gesprek te gaan met verschillende inwoners uit de kernen. Ook brengen we in kaart hoe groot de schade is die tijdens deze jaarwisseling is ontstaan. Voor nu wensen wij jou en jouw geliefden geluk, gezondheid en het allerbeste toe in 2022”

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen