Wil jij ook een uitrenveld bij jou in de buurt?

Foto: Gemeente Heusden

Sinds december 2021 is het eerste hondenuitrenveld in Oudheusden een feit! Het veld ligt aan de Oranjelaan / Margrietstraat en is een initiatief vanuit inwoner Dennis van Beers. Wanneer de gemeente Heusden wordt benaderd  door inwoners om een hondenuitrenveld aan te leggen, vragen ze altijd of hiervoor draagvlak is in de omgeving

Dat is voor Heusden een belangrijke voorwaarde. Dennis is draagvlak bij direct omwonenden gaan ophalen en heeft samen met Buurt Bestuurt Oudheusden nog meer handtekeningen van inwoners verzameld Verder kijkt men natuurlijk ook of de bestemming een hondenuitrenveld toelaat en of er geen andere plannen zijn voor de locatie. Ook aan de Borredreef in Vlijmen is een nieuw veld aangelegd.

Neem dan samen met je buren het initiatief tot het realiseren van een hondenuitrenveld in je wijk. Neem contact met de gemeente Heusden op via 073 513 17 of via [email protected] en kijkt dan samen met de initiatiefnemers naar de mogelijkheden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen