Nieuws van Landgoed Steenenburg

Foto: Ad Hartjes

Het afgelopen jaar zijn er mooie stappen gezet in de ontwikkeling van het gebied en dat zal dit komend jaar worden voortgezet. Zo is de start van de verkoop 2e fase van de kavels. Tevens worden alle soldaten schoongemaakt door de firma Meesters.

In de tweede helft van deze maand  maakt de firma Meesters In alle soldaten schoon. De schoonmaakactie van de vier soldaten die afgelopen zomer zijn onderzocht, leverde zo’n mooi resultaat op dat is besloten om alle soldaten schoon te laten maken.
Het schoonmaken gebeurt met stoom onder lage druk, zonder chemicaliën. Er worden vooral algen verwijderd. Dit blijft  in overleg met de ecoloog of de weersomstandigheden geschikt zijn voor de werkzaamheden. Zodra er ijsvorming is, moet het werk namelijk worden opgeschoven.
Het onderzoek naar het opknappen van de soldaten loopt nog. Daarover is op dit moment niets nieuws te melden.

De start met de uitgifte van de tweede fase woningbouwkavels in Landgoed Steenenburg. Deze kavels komen vanaf 17 januari 2022, 12.00 uur in de verkoop. Men gaat versneld in de verkoop met de volgende fase vanwege de grote vraag naar kavels in het landgoed. De tweede fase bestaat uit 20 kavels die in grootte variëren van ongeveer 800 m² tot circa 1.300 m². De prijs van de kavels wordt bij de start verkoop bekendgemaakt. De verkoop gaat wederom via inschrijving en wordt gevolgd met een loting door de projectnotaris.

Droom je erover om hier ooit te komen wonen?
Schrijf je dan in voor de online nieuwsbrief van Klijsen Makelaars & Adviseurs en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Deze makelaar begeleidt namelijk samen met De Kavelwinkel de verkoop van de kavels.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen bijna 3250 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen