Rechtszaak tegen grondverkoop op Steenenburg

Foto: WGF

Er is een kort geding aangespannen tegen de verkoop van het Middengebied van Landgoed Steenenburg aan Steenenburg Vastgoed I B.V. De gemeente Heusden heeft gepubliceerd dat het Middengebied van Landgoed Steenenburg is verkocht aan Steenenburg Vastgoed I B.V.

Als belanghebbenden zich niet kunnen verenigen met deze verkoop, dan konden zij vanaf 28 april gedurende 20 dagen een kort geding aanspannen tegen deze verkoop. Wat de gemeente en Jan Kelders zeker niet hoopten, gaat dan toch gebeuren: de rechtbank een oordeel vellen over de verkoop van het zogeheten Middengebied op Landgoed Steenenburg aan Jan Kelders sr. Bouwbedrijf Van Grunsven B.V. uit Erp eist dat de verkoop ‘on hold’ wordt gezet.

Dinsdag 17 mei 2022 is de gemeente gedagvaard in een kort geding over deze verkoop. De zittingsdatum voor het kort geding is door de rechtbank geagendeerd voor maandag 27 juni 2022. De gemeente dient de inhoud van de dagvaarding nog te bestuderen. Zolang de kwestie onder de rechter is, doet de gemeente geen nadere mededelingen over deze aangelegenheid.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen