Bezoek de Dag van de Techniek

Vandaag, zaterdag 18 juni, bieden zo’n 30 bedrijven de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te nemen om te achterhalen dat techniek overal van toepassing is. Het doel van de dag is om jongeren te inspireren en te laten zien dat techniek overal is. Dat lieten onder andere de jongeren zich geen twee keer zeggen.

Vol enthousiasme betraden ze het techniek parkoers om allerlei opdrachten en werken zelf te mogen uitvoeren. De medewerkers van de deelnemende bedrijven gaven de nodige informatie zodat we uiteindelijk met mooie werkstukken naar huis konden.

De opening werd verricht in het bijzijn van wethouder Thom Blankers door een medewerker die vanuit de Wajong situatie binnen Breman sinds kort aan het werk is. Alle bezoekers kregen een plattegrond zodat ze konden welke bedrijven allemaal aanwezig waren en waar ze stonden. Best wel handig want er was genoeg te zien maar vooral ook te doen. Halverwege was er de gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen onder muzikale begeleiding van de aanwezige dj die er een gezellig boel van maakte

Je kunt nog tot vanmiddag 15:00 uur terecht en genieten van alle activiteiten verdeeld over 2 hallen met ook nog een buitenruimte waar het nodige te zien was. Het geheel is te bezoeken bij Breman Zuid Marconilaan 4, 5151 DR Drunen. De toegang is gratis en er is genoeg parkeerruimte aanwezig voor zowel fiets, motor en auto.

Wil Gulpen was namens Heusden Nieuws aanwezig en maakte een kleine impressie.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via 
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 3750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een 
mail

Reacties

Cookieinstellingen