Wie wint de Henk Willems Cultuurprijs in 2022?

Foto: Gemeente Heusden

Iedere twee jaar reiken we de Henk Willems Cultuurprijs uit. Deze cultuurprijs wordt uitgereikt aan een persoon, instelling of organisatie die een bijdrage levert aan cultuur in Heusden. In 2019 ging de Henk Willems Cultuurprijs naar Stichting Lidy van Dam Fonds, omdat vanuit dit fonds bijzondere culturele activiteiten in onze gemeente worden ondersteund zoals het open podium festival Ongehoord.

Stimuleringsprijs
Deze editie zetten we de Henk Willems Cultuurprijs in als een echte stimuleringsprijs om jong talent te stimuleren.

Nomineren?
Ken jij een jonge (tussen de 18-30 jaar) creatieve professional uit de gemeente Heusden die carrière of opleiding volgt in de kunsten? Dan kun
je hem of haar nomineren voor de Henk Willems Cultuurprijs. Overige voorwaarden en het webformulier om iemand te nomineren vind je op www.heusden.nl/cultuurprijs. Nomineren kan tot 30 september.

Winnaar!
Op voordracht van de Commissie kiest het college de winnaar uit de genomineerde kandidaten. De winnaar van de Henk Willems Cultuurprijs ontvangt een geldbedrag van maar liefst duizend euro en een sculptuur die ontworpen is door Dorothé Jehoel. De winnaar wordt op 19 november 2022, tijdens het concert van Kamermuziek Heusden in de Catharijnekerk, bekend gemaakt.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Reacties

Cookieinstellingen