30 nieuwe locaties openbare laadpalen

Foto: Gemeente Heusden

Steeds meer mensen rijden elektrisch. In Heusden wordt dit zeer gestimuleerd. Elektrisch rijden is een stuk duurzamer dan rijden op benzine of diesel. Door elektrisch te rijden draag je bij aan een schonere en stillere omgeving. Daarom breidt de gemeente Heusden het aantal openbare laadpalen uit.

Inwoners en ondernemers uit Heusden konden tot 19 juli 2022 reageren op 32 voorgestelde nieuwe locaties voor het opladen van elektrische auto’s via een enquête. Er zijn 90 reacties ontvangen waarvan het grootste deel erg positief. In de afgelopen weken zijn de  de reacties zorgvuldig afgewogen. Met als resultaat dat er van de 32 voorgestelde locaties er vier locaties zijn veranderd en twee locaties zijn vervallen. Voor de overgebleven 30 locaties is op 5 september een verkeersbesluit gepubliceerd. Dit kun je hier vinden.

Het betreft de volgende locaties:

Vlijmen:
Heistraat, Multatulistraat, Passepartout, Thorbeckeplein, Da Costastraat, Albert Verweijstraat, Vondelstraat, Nicolaas Beetsstraat, Rembrandtstraat, Das (achter Egel 4) en Theodoor van Thuldenstraat;
Drunen:
Zonnebloemlaan, Irissenstraat, Vermeerplantsoen, Schubertstraat, De Biesbosch, Prinses Beatrixstraat, De Lek, Wilhelminastraat, Mesdagplein, Van Marnixstraat, Van Houtenstraat, De Werf, Rooseveltstraat, Laan van Nieuw-Zeeland en Achterstraat;
Nieuwkuijk:
Onsenoortsestraat
Oudheusden:
Steenweg;
Heusden:
Lombardstraat en Scheepswerf.

Deze regels worden gepubliceerd op www.officielebekendmakingen.nl/
Bezwaar: 5 september 2022 tot en met 16 oktober 2022

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen