Doe mee met het inwonerspanel en laat je stem horen

Foto: Gemeente Heusden

De gemeente Heusden wil een nog beter beeld krijgen van wat er leeft in de Heusdense samenleving. Daarom hebben ze het inwonerspanel. Een aantal keer per jaar legt men de panelleden een aantal vragen voor over actuele onderwerpen. Doe jij ook mee?

Aan de leden van het Inwonerspanel Heusden wordt gevraagd hun mening te geven over onderwerpen die voor hen van belang zijn en waar de gemeente zich mee bezig houdt zoals leefbaarheid in de buurt, openbare orde, veiligheid, sport of groenonderhoud. Ook krijgen ze de kans zelf onderwerpen aan te dragen.

Aanmelde
Woon je in de gemeente Heusden, ben je 16 jaar of ouder en wil je jouw stem laten horen? Meld je dan nu aan bij het Inwonerspanel Heusden. Ga naar www.panelinwoners.nl/heusden en vul je gegevens in. Alle onderzoeken worden geheel anoniem verwerkt en na afloop ontvang je telkens een rapportage met de resultaten van het onderzoek.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Reacties

Cookieinstellingen