Gemeente Heusden op zoek naar nieuwe jeugdburgemeester

Foto: Gemeente Heusden

De gemeente Heusden zoekt doenertjes met een droom. Heusdense kinderen die niet op hun mondje zijn gevallen en het leuk vinden om met of namens de burgemeester de gemeente te vertegenwoordigen bij evenementen, herdenkingen en bijzondere ontvangsten. Denk bijvoorbeeld aan de Boomplantdag, Dodenherdenking, opening van de Koningsspelen, ontvangst van Sinterklaas en de sleuteloverdracht aan de carnavalsprinsen.

Woon jij in de gemeente Heusden, zit je in groep 7 van een basisschool of school voor speciaal onderwijs? Ben je enthousiast en niet bang om voor grote groepen mensen te staan én kun je dan ook nog deze groep mensen toespreken? Dan ben jij een van de jeugdburgemeesters die wij zoeken voor 2023!

Solliciteer!
Vraag aan je ouders of je mag solliciteren en schrijf een brief aan de burgemeester van Heusden waarin je uitlegt waarom jij nou juist de burgemeester kan helpen bij haar bij werk. Laat je ouders de brief ook ondertekenen en stuur deze op vóór 1 december 2022 naar gemeente Heusden, Postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Mailen mag ook naar [email protected]. Als je een filmpje maakt kun je dat via ‘Wetransfer’ naar dit mailadres sturen.

Alle kinderen die solliciteren mogen op woensdagavond 14 december 2022 op het gemeentehuis in Vlijmen hun sollicitatie toelichten.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen