Wethouder Thom Blankers schenkt gratis fietsverlichting voor de Voedselbank

Foto: Gemeente Heusden

Wethouder Thom Blankers overhandigde vrijdag dozen vol fietsverlichting aan de Voedselbank. Om gratis uit te delen. Zodat niet alleen híj oog heeft voor wie dit niet zelf kan betalen, maar dat ze door iedereen gezien worden. Letterlijk: in het donker in het verkeer.

“Ik vind het ontzettend belangrijk dat elke inwoner zich gehoord en gezien voelt in Heusden. En zien is in dit geval ook heel letterlijk in de vorm van een stukje veiligheid. Dat je goed zichtbaar bent als je straks in het donker over straat fietst. Met goede verlichting val je meer op. Daarom vind ik de campagne ‘AAN in het donker’ van Veilig Verkeer Nederland – Heusden belangrijk. En helaas heeft niet iedereen zelf de financiële middelen voor goede fietsverlichting. Daarom ben ik naar de Voedselbank in Drunen gegaan om ervoor te zorgen dat klanten er gratis fietsverlichting kunnen krijgen. Graag wil ik ook Bas van Doorn Tweewielers in de schijnwerper zetten want zij hebben de dozen fietslampjes met korting beschikbaar gesteld”, licht wethouder Thom Blankers toe.

Ook de Voedselbank in Vlijmen mocht dozen vol in ontvangst nemen. Kijk voor meer informatie over Veilig Verkeer Nederland – Heusden of de campagne AAN in het donker op www.vvn.nl/fietsverlichting

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Cookieinstellingen