Ondertekening convenant Reclamebelasting Ondernemersvereniging Groot Vlijmen & gemeente Heusden

Foto: WGF

Nadat op 9 november 2023 de raad instemde met het innen van reclamebelasting in het centrum van Vlijmen, kon op 8 december 2023 het convenant reclamebelasting ook officieel getekend worden door de gemeente Heusden en Ondernemersvereniging Groot Vlijmen.

In het convenant komen onder andere de afspraken terug over de inspanningen en de subsidieverlening door de gemeente Heusden maar ook de verplichting van de ondernemersvereniging tot het realiseren van activiteiten, waarvoor de subsidie wordt verstrekt. Ondernemersvereniging Groot Vlijmen kijkt ernaar uit het centrum van Vlijmen bruisender en leefbaarder te maken.

Vrijdagochtend werd bij Cools Oogzorg, aan De Akker 7 in Vlijmen het convenant reclamebelasting getekend door Ondernemersvereniging Groot Vlijmen en gemeente Heusden. Vanuit de Ondernemersvereniging was het bestuur aanwezig,  waaronder voorzitter Marcel van Iersel, Stein Cools en Patricia Baijens. Vanuit gemeente Heusden was wethouder Thom Blankers en Nicoline van Hees van de partij.

Namens Heusden.Nieuws.nl was fotograaf Wil Gulpen aanwezig om de foto’s te maken,

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen