Nieuwjaarsboodschap burgemeester Willemijn van Hees

Foto: WGF

Het voelt alsof 2023 voorbij is gevlogen. We hebben de feestdagen weer achter de rug en maken een natte en regenachtige start in 2024. Ik vind de decembermaand een warme tijd van verbondenheid. De sfeer met de lichtjes, de prachtig versierde kerstbomen en alle mooie kerstactiviteiten die plaatsvinden in onze gemeente.

Natuurlijk is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend! Mensen die eenzaam zijn, gezinnen waar het niet goed gaat, mensen die weinig geld hebben of mensen die dierbaren hebben verloren. Zondag 24 december mocht ik aansluiten bij de hartverwarmende kerstviering voor Oekraïense vluchtelingen in onze gemeente. Het was een indrukwekkend moment van hoop, warmte en veerkracht. Tijdens deze dagen hebben we vaak extra aandacht voor onze naasten die het moeilijk hebben. Maar laten we het niet beperken tot alléén deze maand. Zullen we allemaal ons best doen er voor hen heel 2024 te zijn?

Het nieuwe jaar begon gelukkig met een jaarwisseling zonder grote incidenten. Daarom bij deze een groot compliment aan alle hulpverleners, vrijwilligers en onze inwoners voor het vieren van de jaarwisseling! Het wordt weer een jaar waarin veel bijzonders staat gebeuren. De nieuwe jeugdburgemeesters, Kate en Huub, staan aan mijn zijde en dat belooft nu al veel goeds.

Het nieuwe jaar zal vast ook weer uitdagingen en hobbels voorschotelen. De oplossing die we in Heusden hebben, is er samen over te praten en samen te zoeken naar manieren om ermee om te gaan. Ook als we het niet met elkaar eens zijn of als de emoties hoog oplopen. Laten we écht naar elkaar blijven luisteren en ieders mening respecteren. Dan weet ik zeker dat ook 2024 weer een prachtig jaar wordt.

Graag wens ik u namens het gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie van Heusden het allerbeste voor 2024! Wij wensen u en uw geliefden geluk en gezondheid toe. Ook dit jaar staan wij weer voor u klaar om samen met u uw dromen te realiseren of wanneer u hulp nodig heeft.

Willemijn van Hees

Burgemeester van Heusden

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen