Sjoerd Tausch en Werkgroep Heusden Helpt aan tafel Doeners van de Maand

Foto: Gemeente Heusden

Afgelopen week zijn er twee doeners van de maand in het zonnetje gezet. Burgemeester Van Hees overhandigde Sjoerd Tausch een overheerlijke taart en Werkgroep Heusden Helpt aan tafel werden getrakteerd op een taart door wethouder Peter van Steen.

Sjoerd Tausch (26) ontving uit handen van burgemeester Willemijn van Hees een overheerlijke taart en de titel Doener van de Maand. Sjoerd zet zich al meerdere jaren vrijwillig in tijdens de verkiezingen. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij nu al voorzitter van een stembureau. De afgelopen verkiezingen zorgde Sjoerd ervoor dat alles in stembureau De Stulp in Drunen op rolletjes verliep. Sjoerd begon als lid van een stembureau. Vervolgens werd hij plaatsvervangend voorzitter. Nu heeft hij de verantwoordelijkheid voor een stembureau als voorzitter. Burgemeester Willemijn van Hees gaf aan dat Sjoerd een voorbeeld is voor andere jongeren om zich op deze manier vrijwillig in te zetten voor de gemeente! Een echte Doener dus!

Werkgroep Heusden Helpt aan Tafel zorgt al meerdere jaren ervoor dat inwoners die alléén zijn met elkaar kunnen genieten van een kerstdiner. De werkgroep zorgt elk jaar met kerstavond voor een gratis aan huis bezorgde maaltijd voor eenzame medemensen. Heusden Helpt aan Tafel bestaat volledig uit vrijwilligers van verschillende instanties in gemeente Heusden. De werkgroep was zeer vereerd en ze hebben de taart en de speldjes met een grote glimlach in ontvangst genomen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen