Gemeente Heusden zoekt stemmentellers

Foto: Gemeente Heusden

Op donderdag 6 juni 2024 zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement. Hiervoor zoekt men nog stemmentellers. Het tellen van de stemmen begint om 21.00 uur. Voor de verkiezingen van het Europese parlement zijn er 26 stembureaus bij in totaal 19 stemlokalen

Ben je minimaal 18 jaar, kiesgerechtigd, nauwkeurig en lijkt het je leuk om een steentje bij te dragen aan het verkiezingsproces? Meld je dan aan door een mail te sturen naar [email protected]. Schrijf in het onderwerp van de mail ‘stemmentellen’. Voor het tellen van de stemmen krijg je een vrijwilligersvergoeding van €50,- bruto.

Ben je (bestuurs)lid van een vereniging roep dan je leden op om stemmen te tellen. Een mooie manier om samen geld te verdienen voor de verenigingskas of voor een andere leuke activiteit.

Stemlokalen voor Europese verkiezingen
Voor de verkiezingen van het Europese parlement zijn er 26 stembureaus bij in totaal 19 stemlokalen. Kiezers uit onze gemeente kunnen stemmen in elk stemlokaal in de gemeente.

Een overzicht van de stembureaus en meer informatie over de Europese verkiezingen vind je op www.heusden.nl/verkiezingen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen