Wie verdient er ook een lintje?

Foto: Gemeente Heusden

Burgemeester Willemijn van Hees heeft onlangs tijdens de jaarlijkse Lintjesregen twaalf inwoners van onze gemeente verrast met een Koninklijke Onderscheiding.

Ken jij een familielid, vriend(in) of kennis die zich enorm inzet voor anderen? Bijvoorbeeld iemand die altijd klaarstaat voor iedereen in de buurt? Iemand die al jarenlang vrijwilligerswerk doet bij een sportclub, muziekvereniging of een andere vereniging? En vind je dat hij of zij daar een lintje voor verdient? Draag hem of haar dan voor, voor de Lintjesregen van 2025.

Dit kun je doen door het aanvraagformulier in te vullen op www.lintjes.nl. Klik op deze website op het kopje ‘voordragen’. Op de website www.heusden.nl/onderscheiding kun je dit formulier (en aanvullende informatie) ook vinden. De procedure van een aanvraag voor een Koninklijke Onderscheiding neemt veel tijd in beslag. Daarom moet een aanvraag voor de Lintjesregen van 2025 vóór 1 juli 2024 worden ingediend.

Voor meer informatie mag je ook altijd contact opnemen met de afdeling Kabinetszaken via (073) 513 17 89.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen