Stefan van Opzeeland en meiden van dansafdeling SHJ Drunen doeners van de maand

jul 05 , 15:36 Gemeente
wg4 6779 hn
Opnieuw zijn er deze keer maar liefst twee Doeners van de Maand uit de gemeente Heusden in het zonnetje gezet. De gelukkige zijn Stefan van Opzeeland en de meiden van afdeling SHJ Drunen. Van Opzeeland is de drijvende kracht van het Kuijks Weekend en de dames van SHJ Drunen werden vorige maand eerste op het NK in Rotterdam.


Doener van de Maand Stefan van Opzeeland
Op zaterdag 29 juni huldigde wethouder Martijn van Esch namens het college Stefan van Opzeeland als Doener van de Maand. Stefan is de drijvende kracht in het organiseren van het Kuijks Weekend. Maar hij gaf ook gastlessen op BS het Kompas over de dode hoek bij vrachtwagens. En is hij chauffeur tijdens de Truckersdag. Stefan zoekt altijd verbinding tussen mensen en dat past perfect bij het jaarthema Verschillen Verbinden.


Doeners van de Maand De meiden van dansafdeling SHJ Drunen
Afgelopen weekend werden de meiden van dansafdeling SHJ Drunen gehuldigd als 'Doeners van de Maand'. Zij werden eerste bij de finale van het NK voor 6 tot en met 9 jaar. Dat is extra bijzonder, omdat dit hun debuut was. Daarmee beloonden ze hun harde werken natuurlijk op een hele mooie manier. Wethouder Peter van Steen gaf de taart af tijdens een optreden van SHJ in De Leest in Waalwijk.
Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief.
en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.
< Kijk
voor agenda

< Volg HeusdenNieuws ook via

< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 5200 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een