Massale vechtpartij tussen 80 personen, politie zoekt getuigen

Foto: FPMB Erik Haverhals

Elf jongeren in de leeftijd van 16 tot 23 jaar afkomstig uit Den Haag en omgeving zijn zaterdagavond 17 september aangehouden voor openlijke geweldpleging in de Wederikstraat in Waalwijk. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen van de vechtpartij en naar camerabeelden.

Omstreeks 19.15 uur kregen agenten de melding dat in de Wederikstraat een vechtpartij gaande was tussen vermoedelijk twee groepen. De politie rukte met meerdere eenheden uit en treffen ter plaatse zo’n 80 personen aan. Meerdere personen hebben tijdens de vechtpartij verwondingen opgelopen. Agenten hielden elf personen aan. Er zijn slag-en steekwapens aangetroffen en die zijn in beslag genomen. De verdachten zitten vast voor verhoor naar hun betrokkenheid bij de geweldpleging.

Ben je slachtoffer? Meld je dan!
Ben je zaterdagavond betrokken geraakt bij de vechtpartij en slachtoffer geworden? Meld je dan bij de politie om aangifte te doen. Je kunt hiervoor bellen naar de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Getuigen en camerabeelden gezocht
De politie is een onderzoek gestart naar dit geweldsincident. Agenten deden zaterdagavond onderzoek op de plaats van het incident. Ook houdt de politie een buurtonderzoek. De politie komt daarbij graag in contact met getuigen die de vechtpartij hebben gezien of mensen uit Wederikstraat in Waalwijk (tussen Bloemenoordplein en Bolderikstraat) die over camerabeelden beschikken van bijvoorbeeld hun deurbel.

Hebt u informatie en/of camerabeelden, neem dan alstublieft contact met de politie op. Dit kan via: – 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen