Vogelvereniging De Edelzanger Drunen organiseert Internationale vogelshow Pronkveer

Foto: Edelzanger

Vogelvereniging De Edelzanger organiseert voor de 10e keer de internationale vogelshow Pronkveer. Deze  mooie vogelcollectie wordt  geshowd door regionale en internationale vogelliefhebbers. op 22 en 23 oktober oktober in Partycentrum Remise Grotestraat 267 te Drunen. 

Openingstijden zaterdag 22 oktober 10.00 uur tot 20.00 uur, zondag 23 oktober 10.00 uur tot 16.00 uur. Toegang is gratis. De inschrijving voor deelname aan de show sluit op zondag 9 oktober 22.00 uur.

Met als thema “Hart voor de Natuur” waar ook onze nest – en insectenkastenprojecten deel van uitmaken, kunt U er als bezoeker genieten van een groot aantal vogels, zoals de vele kleurrijke tropische vogels en parkieten maar ook van verschillende kanaries in vele kleuren.

Namens hoofdsponsor Software Society wordt de winnaar van het algemeen klassement een diner met overnachting (excl. drankjes) voor tweepersonen aanbieden. Naast deze mooie klassementsprijs is er een zilveren “Pronkveer” te verdienen voor de beste kweker (8 vogels) Kanaries, Parkieten en overige vogels.

De inschrijving sluit op zondag 9 oktober 22.00 uur. Inschrijfformulieren zijn te downloaden op de site www.edelzanger.com of aan te vragen bij het secretariaat
[email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen