Sinterklaasintocht Heusden Vesting op zaterdag 12 november

Foto: Arjan van Dongen

Op zaterdag 12 november zijn alle kinderen, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en iedereen die maar wil van harte welkom rondom de stadshaven van Heusden. Om 14.00 uur zal Sinterklaas de stadshaven van Heusden binnen varen. Daarna zal de goedheiligman plaatsnemen op de Vismarkt waar kinderen met Sint op de foto kunnen en onder leiding van DJ Theo met gezellige muziek en sint hits, zal er een groot feest worden gemaakt

Glutenvrije Piet
Nieuw dit jaar is dat er op deze dag ook een Glutenvrije Piet aanwezig zal zijn. Kinderen met een glutenallergie wordt verzocht een vlag uit te printen. Meer info op de website van ncv.nl en deze op een stokje mee te nemen of aan je pietenmuts vast te maken zodat de Glutenvrije Piet jou kan herkennen.

Parkeren.
Parkeren doet u het beste op de parkeerterreinen buiten de vesting. In de vesting geldt dat u in een vak moet staan en niet op een plek voor vergunninghouders (tenzij u een parkeervergunning heeft uiteraard).

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4000 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen