Kerkberichten van de Parochie Heilige Augustinus

Foto: Ad Kraamer

Mocht u niet naar de kerk kunnen komen, dan kunt u de H. Mis ook volgen via livestream. Ga naar onze website www.augustinus-parochie.nl en klik op de link “Uitzending viering zondag 11.00 uur”. In de maanden juli en augustus komen de vieringen door de week op het Sint Janshof en in de kerk van Nieuwkuijk te vervallen.

Kerkberichten 8 en 9 juli

Sint Jan Geboorte te Vlijmen
Zondag 9 juli 11.00 uur Eucharistieviering volkszang.
Intenties: Riet van Vlijmen – van den Bosch, Jan de Laat , Giel de Vaan, Jo de Vaan – van den Brand, Tonnie van Beurden – van Veluw, Jan en Sofie van de Burght.
Mocht u niet naar de kerk kunnen komen, dan kunt u de H. Mis ook volgen via livestream. Ga naar onze website www.augustinus-parochie.nl en klik op de link “Uitzending viering zondag 11.00 uur”.

Heilige Lambertus te Haarsteeg
Zaterdag 8 juli 19.00 uur Eucharistieviering volkszang. Intenties: Harrie van Helvoort, Sien van Helvoort – Slegers, Lina Slegers – van Hedel, Jan van Oijen, Riet Klerks – Pullen, overleden ouders van Delft – van der Linden en familieleden, Jan van Drunen, To van Drunen – van Bokhoven, Jan Verboord vanwege jaargetijde.

Heilige Johannes Geboorte te Nieuwkuijk
Zondag 9 juli 09.30 uur Eucharistieviering m.m.v. Augustinusviering.
Intenties: Toon van den Bosch, Piet Reinhard, Robert – Jan van Drunen, Piet Henskens, Ella Mostermans, overleden familie de Gouw – van Baardwijk, Petrus Vromans, Annie van Dommelen – Heijmans vanwege 1e jaargetijde.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4500 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen