Start zwemseizoen en Rabo Clubsupport actie AquAmigos

Foto: AquAmigos

Op maandag 28 augustus start het zwemseizoen weer voor al de leden en voor al de afdelingen van AquAmigos. De vereniging is er weer in geslaagd, ondanks het terug lopen van de financiële middelen, om voor iedereen een passende trainingstijd te vinden. Toch heeft de vereniging jullie hulp nodig om de financiën weer wat te verbeteren.

Jaarlijks doet AquAmigos mee aan Rabo ClubSupport actie van de Rabobank. Met deze actie wil de Rabobank verenigingen en stichtingen financieel ondersteunen om hun doelen te behalen. Met deze opbrengst kan de vereniging investeren Of AquAmigos steun krijgt en hoeveel is afhankelijk van jou! Als je klant bent van de Rabobank kun je stemmen op alle doelen en hoe meer stemmen een doel krijgt hoe groter de kans dat we succes hebben.

De Rabo Club Support actie
Op 4 september start deze actie waarin de leden aan zet zijn, mits je een Raborekening hebt en je bent lid van de Rabobank. (lidmaatschap kost niks) Bekijk deze link voor meer informatie

Rabo ClubSupport – iedereen verdient een club – Rabobank

Op deze website kun je alles vinden hoe het werkt, hoe je lid kunt worden, je eigen vereniging kunt opzoeken etc. Ben je nog geen lid doe dit dan nog snel. Naast het stemmen voor op je eigen vereniging kun je stemmen op nog 2 andere verenigingen. Ik wil hier de vereniging “bewonerscommissie de Waard” aanbevelen. Dit is een vereniging die weinig of geen financiele middelen hebben maar wel probeert om de ouderen van deze vereniging, die vaak hulp behoevend zijn, te verrassen met leuke dagen zodat de dag vulling weer wat dragelijk wordt gemaakt voor deze mensen. Stemmen kan tot 26 september.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan. Aanvoerder van het lokale nieuws.

< Kijk hier voor agenda
< Volg HeusdenNieuws ook via
Facebook
< Wist u dat wij iedere morgen meer dan 4750 nieuwsbrieven verzenden
< Wist u dat wij iedere dag meer dan 10.000 bezoekers hebben op onze website
< Adverteren op Heusden.Nieuws.nl stuur een
mail

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen