Nieuwe journalist bij Heusden.nieuws.nl

Foto: @VdBroek Media

Hallo trouwe volgers! Sinds 1 februari schrijf ik voor Heusden.nieuws.nl en via deze weg wil ik me graag even aan jullie voorstellen.

Ik ben sinds eind januari trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf, daarmee schrijf ik verschillende teksten en maak ik mooie foto’s. Sommigen zijn me al tegengekomen, voor anderen ben ik ‘nieuw’. Daarom wat meer informatie over mij: Ik ben Aline van den Broek, 25 jaar en woon in Vlijmen. Ik ben geboren en getogen in Haarsteeg. Een paar jaar geleden ben ik met mijn vriendin gaan samenwonen in een oud bejaardenhuis in Rosmalen. Stiekem miste ik Haarsteeg/Vlijmen wel een beetje en precies een jaar geleden zijn we samen verhuisd naar de Vlaemsche Hoeve in Vlijmen. We hebben een hondje aangeschaft, dus daar in de buurt heb je kans me tegen te komen als ik Dirk weer eens uitlaat.

Journalistiek
Genoeg over mij persoonlijk, wat heb ik te bieden als journalist? Ik heb het derde jaar van mijn studie Journalistiek in Tilburg net afgesloten en begin nu aan een minor: ik ga een boek schrijven. Daarna ga ik afstuderen en over anderhalf jaar ben ik dus officieel journalist. Voor nu zie ik de samenwerking met Heusden.nieuws.nl als een enorme uitdaging. Dit is de perfecte plek om mezelf als journalist te ontwikkelen. Wellicht wordt dit in de toekomst mijn fulltime baan, waardoor jullie nog meer leuke verhalen en niet te missen nieuwsfeiten uit mijn hand te lezen krijgen. Maar zoals altijd, begin ik bij het begin. Een website moet groeien en daarmee kunnen jullie helpen!

Heb je iets leuks te melden, iets aparts gezien in je buurt of gaat er wat gebeuren? Twijfel niet en neem contact met me op! (0653227820 of [email protected]) En bedenk altijd dat er niets te vreemd is voor een journalist, alles is welkom! Elk verhaal is de moeite waard.

Reacties