Parfumerie Heusden ontwikkelt parfums ter gelegenheid van het Jeroen Bosch jaar

Foto: HeusdenNieuws

De geuren zijn geïnspireerd op het kunstwerk ‘Tuin der lusten’ van Jheronimus Bosch.

De drie panelen van het kunstwerk beelden het aardse paradijs, zonde/lust en het oordeel/de hel uit. In de parfums heeft Maryse Vos haar interpretatie van het schilderij gelegd.

De eigenaresse van Parfumerie In geuren en kleuren ontwikkelt al langer parfums, maar het parfumdrieluik ‘Tuin der lusten’ is de eerste serie die daadwerkelijk te koop is. “Het is best spannend om je eigen creatie op de markt te brengen”, aldus Maryse Vos. “We verkopen in de winkel parfums van parfumhuizen die hun vakmanschap allang bewezen hebben.”

De drie geuren ruiken heerlijk en zijn alle drie heel anders. Ze zijn te koop in een 30 ml flacon voor 19,95. Voor het complete parfumdrieluik betaal je 50 euro.

Parfumerie In geuren en kleuren is sinds 2013 gevestigd in Heusden vesting. Het assortiment bestaat niet uit doorsnee luchtjes, maar uit authentieke, niche parfums. Dat vertaald zich in prachtige, klassieke geuren en geuren die een tikje spannend zijn.

Van 23 april tot medio september is er in Heusden vesting een belevingsroute: ‘De zeven deugden door Heusden’ gevuld met initiatieven van plaatselijke ondernemers en kunstenaars. De parfums zijn nu al te ruiken bij Parfumerie In geuren en kleuren, Nieuwstraat 5 in Heusden.

Reacties