Hulp te Huur nu ook aanbieder huishoudelijke hulp in gemeente Heusden

HAARSTEEG - Melanie van Bijnen, hulp te huur, 01-11-2013 .
Foto: Hulp te Huur

Jong, ondernemend en met een flinke portie doorzettingsvermogen timmert ze met haar bedrijf Hulp te Huur aan de weg. In 2011 startte Melanie van Bijnen na het afronden van haar studie aan de Universiteit van Tilburg met een vestiging in Tilburg. Na een uitbreiding in diverse Brabantse gemeenten start de 27 jarige nu ook in de gemeente Heusden.

Van Bijnen: ”Ik zag in mijn omgeving dat heel veel mensen druk zijn met werk en gezin, en zodoende geen tijd of zin hebben om alle huishoudelijke klussen zelf uit te voeren. Daarnaast zijn er veel mensen die door een ziekte, pech of ongeval niet in staat zijn om deze taken zelf te doen. Een hulp kan in dat geval een goede uitkomst bieden.”
Bij Hulp te Huur kan men terecht voor hulp in de huishouding en daarnaast voor klussen in en rondom huis of bedrijf. Zowel particulieren als bedrijven wordt een helpende hand geboden op de momenten wanneer dat nodig is. “Daarbij hechten we veel waarde aan persoonlijk contact, de kwaliteit van onze diensten en dit alles tegen zeer betaalbare tarieven.”
Van Bijnen start met het aanbieden van huishoudelijke hulp in de gemeente Heusden. ” Iedere inwoner van de gemeente Heusden (ongeacht de leeftijd en situatie) kan gebruik maken van de Huishoudelijke Hulp Toelage. Hiervoor is geen zorgtoewijzing nodig van de gemeente. Neem contact met ons op, het is eenvoudig en snel geregeld!” In de toekomst volgen wellicht ook de overige diensten, zoals klus- en tuinhulp.
“Natuurlijk wil iedereen meteen weten wat dat kost” merkt Melanie ad rem op. “Een betrouwbare en vaste huishoudelijke hulp kost in de gemeente Heusden maar € 7,50 per uur. Ik ben het vaste aanspreekpunt en regel alles, dit geeft een vertrouwd gevoel. Maar weet je wat ook handig is, ook voor een eenmalige grondige schoonmaakbeurt bijvoorbeeld bij een verhuizing of na een verbouwing kan men bij ons terecht. Handig hè? Hulp te Huur!”

Meer informatie via www.hulptehuur.nl of bel naar 013-2600100.

Reacties