Samenwerking FC Den Bosch en Adviesbureau TCO-Scan

Foto: FC Den Bosch

TCO-Scan treedt met ingang van heden toe tot het groeiende sponsornetwerk van FC Den Bosch. Het in ’s-Hertogenbosch gevestigde adviesbureau stapt in als Businesspluspartner en naamgever van de FC Den Bosch Fieldseats. TCO-Scan adviseert bedrijven op het gebied van kantoorkosten en biedt hen gegarandeerde besparingen op tal van onderdelen, zoals bijvoorbeeld printen en kopiëren, energie, vending en kantoorartikelen.
Algemeen directeur Edward van Wonderen is namens FC Den Bosch verheugd met de samenwerking: “TCO-Scan heeft in de afgelopen periode een scan bij FC Den Bosch uitgevoerd welke al tot een directe besparing heeft geleid op het gebied van kantoorkosten. FC Den Bosch biedt TCO-Scan de mogelijkheid om ook met sponsors in contact te treden die behoefte hebben aan een uitgebreide organisatiescan. Een percentage van het nettoresultaat uit deze activaties komt ten goede aan de FC Den Bosch Foundation, met als directe begunstigde Brabant United. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en heten TCO-Scan ook via deze weg van harte welkom als nieuwe partner van FC Den Bosch.”
Directeur Raymond van Beers van TCO-Scan spreekt van een aantrekkelijke en uitdagende samenwerking voor alle partijen: “Aan de hand van deze samenwerking treden wij op als sportieve en financiële intermediair tussen FC Den Bosch en haar zakelijke partners. Middels onze besparingsformule en ons loyaliteitsprogramma kunnen sponsors een deel van hun sponsorgeld terugverdienen en FC Den Bosch helpen aan extra inkomsten, zonder dat het hen zelf geld kost. Een deel van onze verdiensten stoppen wij namelijk in een vooraf gedefinieerd project met FC Den Bosch, te weten de jeugdopleiding. Een absolute win-win-win dus voor alle partijen!”
TCO-Scan
TCO-Scan helpt MKB-organisaties concreet kantoorkosten te besparen en blijft deze monitoren. Dat doet zij iedere keer weer met een voorstel op maat. TCO-Scan werkt vraaggestuurd en neemt behalve directe kostenbesparingen ook de overige belangen en doelstellingen van bedrijven mee in haar advies. TCO-Scan werkt hierbij direct, zonder tussenkomst van inkoopcollectieven, met geselecteerde adviseurs op diverse expertises. Adviseurs van oplossingen, die zaken doen op basis van gelijkwaardigheid en respect, op een transparante en servicegerichte manier. Dit geeft hen de ruimte om altijd een voorstel op maat te kunnen maken. Kijk voor meer informatie op www.tco-scan.nl.

Reacties