14 mei officiële opening sportaccommodatie

Foto: Dillenburg

Na vele jaren van voorbereiding en de ingebruikname van de nieuwe sportaccommodatie door Turn- en dansvereniging SHJ, Judoclub Drunen en Fysiotherapie Van Bommel, staat op 14 mei a.s. de officiële opening gepland.
De accommodatie is voorzien van een sportzaal met permanente turnopstellingen, een dojo, een recreatiezaal en een bewegen op muziekzaal. SHJ en Judoclub Drunen zijn de hoofdgebruikers van het gebouw, maar ook voor andere organisaties, verenigingen en/of particulieren biedt de accommodatie mogelijkheden.
De opening zal vooral een feest worden voor en door de gebruikers. Zij laten u graag zien hoe de nieuwe sportaccommodatie op duurzame wijze de sportbeoefening voor zowel verenigingen als zorg- en welzijnsorganisaties als particulieren faciliteert.
Vanaf 13.00 uur nodigen Stichting Sportaccommodatie Dillenburg en de gebruikers van de nieuwe sportaccommodatie u allen uit om een kijkje te komen nemen en kennis te maken met het nieuwe gebouw en alle sport- en beweegactiviteiten die er in het gebouw plaatsvinden. Het feest eindigt om 15.30 uur.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om aanwezig te zijn, maar wel interesse hebben in het gebruik van één van de ruimtes in de nieuwe sporthal of denkt u als vrijwilliger/sponsor een bijdrage te kunnen leveren aan de nieuwe sporthal, neem dan vrijblijvend contact op met Stichting Sportaccommodatie Dillenburg via [email protected]
Tot slot verzoeken wij om tijdens de opening platte schoenen te dragen en geen hakken, zodat onze sportaccommodatie er ook na deze feestelijke dag nog steeds zo mooi uit ziet, zoals deze er nu uit ziet. Ook willen wij u er op attenderen dat er die dag GEEN parkeerruimte bij de sportaccommodatie is (uitgezonderd invaliden) en dat er geparkeerd kan worden op het parkeerterrein bij Sapa aan de Alcoalaan1 te Drunen. De sportaccommodatie zelf is gelegen aan de Cees van Delfstraat 10.

Reacties