Ruud Janssen interim-directeur bij het centrum voor de kunsten De Aleph

Foto: De Aleph

Het bestuur van het centrum voor de kunsten De Aleph heeft besloten Ruud Janssen aan te stellen als ad interim directeur van het kunstencentrum De Aleph.

Ruud Janssen is een ervaren directeur en is een aantal jaar werkzaam geweest als directeur van de streekmuziekschool in Weert en het centrum voor de kunsten in Eindhoven . Het afgelopen jaar was hij o.a. werkzaam als adviseur bij de verzelfstandiging van een kunstencentrum in Heemstede.

Na het niet doorgaan van de fusie met De Voorste Venne en de Bibliotheek en het afscheid van oud directeur Ton Stassen staat De Aleph voor de uitdaging om het kunstencentrum verder te ontwikkelen en vernieuwen. De komende periode ligt de nadruk op het formuleren van een actuele visie op cultuureducatie en verdere verbreding van het aanbod van goede kwaliteit. Ook de noodzaak voor goede huisvesting en het gesprek hierover met de gemeente is een belangrijk aandachtspunt.

Het bestuur  is er van overtuigd dat de Aleph ook in de toekomst een goed cultuureducatief aanbod, voor alle bewoners uit de gemeente Heusden, kan neerzetten.

De betrokkenheid van de medewerkers van de Aleph is bijzonder hoog, mede hierdoor kent de Aleph ook voor het komende seizoen een breed programma van cursussen, workshops, exposities, schoolprojecten  en voorstellingen.

voor meer informatie over het aanbod van het centrum voor de kunsten De Aleph, kijk op http://www.de-aleph.nl

 

 

Reacties