Gemeente Heusden in beweging met de AH Sportactie

Foto: St De Schroef

Ben jij als beweegaanbieder op zoek naar meer leden of vrijwilligers? Of wil je nieuwe activiteiten promoten? Albert Heijn en NOC*NSF hebben de handen ineen geslagen en helpen je jouw doelen te bereiken.

Van 4 september tot 3 december organiseren zij samen met duizenden gastvrije sportclubs in heel Nederland de AH Sportactie, die miljoenen mensen de kans biedt om de sport te ontdekken die bij hen past. Zet je deuren open, organiseer leuke sportactiviteiten en doe mee!

AH Sportactie
Via deze spaaractie kunnen klanten bij Albert Heijn drie weken lang, van 4 tot en met 24 september, AH Sportzegels sparen. Iedere beweegaanbieder met een KvK nummer kan meedoen door gratis sportactiviteiten aan te bieden waarvoor mensen met een volle spaarkaart zich via www.ahsportactie.nl in kunnen schrijven. Je bepaalt zelf welke en hoeveel activiteiten dat zijn en hoeveel mensen zich per activiteit kunnen aanmelden. Van bestaande trainingen open stellen tot nieuwe lessen, alles is mogelijk. Hoe meer sportactiviteiten voor jong tot oud, hoe leuker!

Nationale Sportweek
De AH Sportactie valt samen met de Nationale Sportweek, die dit jaar van 9 tot en met 17 september is. De Nationale Sportweek heeft als doel sporten en bewegen voor iedereen te promoten door landelijk en lokaal events, clinics en ludieke acties in te zetten.

Hoe doe ik als sport- en beweegaanbieder mee?
Maak zo snel mogelijk een profiel aan op www.clubprofiel.nl. Jouw profiel wordt daardoor zichtbaar op www.sport.nl. Via het clubprofiel kun je sportactiviteiten voor de AH Sportactie en/of Nationale Sportweek aanmelden. Doe dit bij voorkeur vóór de zomervakantie.

Vanaf begin september zijn jouw activiteiten ook op de website van de AH Sportactie en de Nationale Sportweek te zien. Sportactiviteiten in de Nationale Sportweek, ook die van de AH Sportactie, zijn zonder spaarkaart te boeken.

Hulp nodig? Neem dan contact op met de buurtsportcoaches van Stichting de Schroef via [email protected]. Wij helpen je graag verder.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen