Stuwadoorsbedrijf van Overdijk zoekt personeel

Foto:

Stuwadoorbedrijf van Overdijk is op zoek naar (hulp) monteurs in de zonweringsbranche met veelal projectwerk zowel nieuwbouw als bestaand.

Dus heb je enige affiniteit met het werken met elektrisch gereedschap, en het realiseren van mooie projecten. Neem dan direct contact op met Stuwadoorsbedrijf van Overdijk. Dit betreft werkzaamheden voor langere tijd. Een vast contract behoord tot de mogelijkheden even als het, behalen van de benodigde certificaten denk aan Vca, hoogwerker certificaat etc.

Over Stuwadoorsbedrijf van Overdijk
Stuwadoorbedrijf Van Overdijk is een serieuze partner voor al uw werkzaamheden. Kwaliteit en correctheid staan bij ons op de eerste plaats om de klus voor u zo goed als mogelijk te volbrengen en uw standaarden en kwaliteit te waarborgen. Door onze ervaring kunnen wij inschatten (natuurlijk in overleg met u) hoelang een klus zou gaan duren en welke kwaliteiten ervoor nodig zijn. Ons personeel stemmen wij af op uw behoeften.
Heeft u de beschikking over een heftruck dan zorgen wij er eventueel voor dat er een heftruckchauffeur meekomt om zo de opdracht naar behoren te volbrengen. Aarzel niet en kijk verder op onze pagina’s om te ontdekken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Stuwadoorsbedrijf Van Overdijk is in korte tijd uitgegroeid tot een begrip in de stuwadoorswereld door onze prijs/kwaliteit verhouding.

Neem contact op met:
Remko van Overdijk
Email: Remko van Overdijk
Irenelaan 7 5251 JN Vlijmen
Tel. 06-48105608
www.stuwadoorbedrijf.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

0