Wil jij je eigen games maken?

Foto: Pixabay

Samen Digitaal: GameMaker. Vanaf 6 juni 2018 iedere woensdag van 15:00 tot 16:00 uur.Bibliotheek Oudheusden. Deelname is gratis

Samen Digitaal is een nieuwe activiteit in de Bibliotheek van Oudheusden.
Vanaf woensdagmiddag 6 juni kunnen kinderen van 7 tot 17 jaar oud wekelijks kennismaken met de beginselen van het programmeren. We gaan van start met een workshop GameMaker, een online programma waarmee je eenvoudig zelf je eigen games kan vormgeven.

Tim Hoekwater uit Heusden is student Mediavormgeving bij Fontys Tilburg en professioneel tekenaar van stripkarakters.Tim gaat samen met de kinderen aan de slag om uitdagende levels samen te stellen en de programmeertaal meer eigen te maken.

Ervaring is niet nodig, enkel wat enthousiasme en creativiteit. Deelname is gratis en er zijn laptops beschikbaar via de bibliotheek. Er is plek voor 6 รก 8 kinderen, dus wees op tijd.

Woensdagmiddag in de Bibliotheek
Wekelijks zijn er op woensdagmiddag nog meer activiteiten voor de jeugd. In alle vestigingen is er om 14:00 uur voor de allerkleinste (tot met groep 3) Spel&Boek, er worden verhaaltjes voorgelezen, gezongen en geknutseld. In Oudheusden begint om 14:00 uur, Samen Lezen, voor de wat oudere kinderen, we oefenen samen met lezen en aansluitend is er een gezellige creatieve activiteit.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen