112

Te water geraakte persoon bij afgraving overleden

Foto: FPMB Anja van Beek

Bij de afgraving in Drunen is vrijdagavond een persoon gevonden in het water. Hulpdiensten kregen rond 19:00 uur de melding dat er een persoon vermist was in het water aan de Kanaalweg. Onder meer duikers van de brandweer en helikopters van het Mobiel Medisch Team en de politie kwamen ter plaatse.

De man werd rond kwart voor acht door de hulpdiensten uit het water gehaald. Hij was enige tijd vermist en zijn vrienden sloegen alarm. De man werd langs de waterplas gereanimeerd toen hij uit het water was gehaald. Hij ging met de ambulance naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch toe. De trauma-arts was met de man mee. Onderweg naar het ziekenhuis is hij overleden.

Vrienden aangeslagen
Het zou gaan om een jonge man. Zijn vrienden waren hevig geschrokken. Het was vanwege het warme weer druk bij de waterplas. Veel mensen waren nog aan het zwemmen. Hierdoor waren er tientallen mensen getuige van het incident.

Politiehelikopter
Er cirkelde ook enige tijd een politiehelikopter in de lucht om te helpen zoeken naar de vermiste man, maar dit bleek al snel niet meer nodig.

 

Reacties