Dikverdiende overwinning voor HHC’09

Het nieuwe seizoen ging zondag officieel van start met een thuiswedstrijd tegen Den Dungen.

Op een kletsnat maar goed veld begon HHC’09 sterk aan de wedstrijd.  Na wat kleine kansen was er in de 8e minuut een kans voor Nafis Alkan, zijn inzet werd gekeerd door de keeper, maar uit de rebound kon Deniz Alkan wel scoren. 1-0

De tweede helft was qua balbezit voor Den Dungen, echt gevaarlijk worden lukte echter zelden. In de 79e minuut ging er een speler van Den Dungen naar de grond, of het binnen de 16 meter was, viel te betwisten, de bal ging echter wel op de stip. 1-1 Een antwoord liet niet lang op zich wachten, slechts 3 minuten later kwam HHC’09 er gevaarlijk uit via Semih Akturan, hij gaf een scherpe voorzet, die door Deniz Alkan knap binnen werd geschoten: 2-1. Na een opvallend lange blessuretijd kon HHC’09 de 3 punten uiteindelijk verdiend thuis houden.

Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen tsv Gudok in Tilburg.