Zaterdag 6 oktober Brocante en Antiek markt in Heusden

Foto: Heusden Nieuws

Stichting Brocantemarkt in Heusden vesting organiseert 10 maal per jaar op de eerste zaterdag van de maand een Brocante en Antiek markt op het Burchtplein in Heusden. Zaterdag 6 oktober staat er weer een nieuwe editie op de planning.

Heusden-vesting is per uitstek de plek voor een mooie markt, met zijn pittoreske middeleeuwse steegjes en pleintjes. Veel toeristen trekken er in het weekend op uit naar de vesting.

Het is daarom dat Stichting Brocante markt in Heusden vesting in Heusden-vesting juist hier actief is, en vanaf de eerste zaterdag in maart organiseren zij 10 keer per jaar een brocante en antiek markt, op een van de drukst bezochte pleinen van Heusden-vesting. Openingstijden zijn 10.00 uur tot 17.00 en de toegang is gratis.

Met zeker 60 kramen creëren ze een divers aanbod van; curiosa, vintage, antiek, mooie brocante en hippe/stijlvolle woonaccessoires, van hoogstaande kwaliteit.
Daarom willen wij u, als stichting, vragen of u een kijkje komt nemen op de markten.

De paardenkoets is ingeruild voor het busje en deze brengt je geheel in stijl voor maar één euro per enkele rit v.v. P (gratis) Vestingstraat Oudheusden naar het pittoreske Burchtplein, in het hart van Heusden vesting, waar de Brocante Antiek zich afspeelt.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties