Knotwilgendam Hitfestival (Elf-Elf)

Foto: Knotwilgendam

Op zaterdag 17 november 2018 opent Knotwilgendam het carnavalsseizoen met het 11-11 bal en de strijd om de Knotwilghit 2018/2019 in Café Zaal Den Braai. Het motto dit jaar is: “Knotwilgendam, dé fleurt oe op!”.

Er zal gestreden gaan worden om de Knotwilghit 2018/2019 en de showbokaal. Verschillende enthousiaste deelnemers hebben zich al aangemeld. Om in aanmerking te komen voor de Knotwilghit 2018/2019 brengen zij een zelf geschreven melodie en tekst ten gehore en om in aanmerking te komen voor de showbokaal volstaat een zelfgeschreven tekst op een bestaande melodie. De uitgevoerde carnavaleske liedjes worden door een deskundige jury beoordeeld, waarna aan het eind van de avond de winnaars bekend worden gemaakt.

Daarnaast pakt Knotwilgendam dit jaar groots uit met optredens van Nick Vermeulen, een carnavalesk feestduo en DJ Ludo!!

Kortom… Een gezellige avond vol muziek, die je niet wilt missen.

Kom je samen met ons het nieuwe Carnavalsseizoen  inluiden???? Dan zien we je op zaterdag 17 november a.s. bij Café Zaal Den Braai. De aanvang van deze avond is om 20.11 uur en de toegang is gratis. (De zaal is open vanaf 19.30 uur)

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen