De Bazeroen Mannenmode wint Wie verdient er een fotoreportage? Van Heusdennieuws

In december was er de actie voor de ondernemers van de gemeente Heusden: Wie verdient er een fotoreportage?,  georganiseerd door HeusdenNieuws en Fotostudio Arna Schoemans.

“We kregen weer heel veel reacties binnen, waarvoor dank”, zegt Frans Pelders van Heusdennieuws. “De winnaar van deze actie is De Bazeroen Mannenmode aan de Botermarkt in Heusden. De eigenaren Huib van der Kas en Karin Schuur waren blij verrast.”

“Klantencontact en onderscheidend zijn van de grote massa is ons concept. Deze prijs bewijst eens te meer dat onze uitgangspunten werken”, zeggen Huib en Karin in koor. Vanaf mei 2017 zwaaien zij de scepter over de mannenmodewinkel in Heusden. “Als de klant hier bij ons een broek koopt, dan zit ie ook echt exact goed.  Dat is kopen met een beleving, het goede gevoel.” Vanwege het toerisme komen de klanten inmiddels uit het gehele land naar De Bazeroen

Onderscheidend
De Bazeroen Mannenmode heeft inmiddels een belangrijke regiofunctie, ook voor senioren. Zo breidt De Bazeroen de service uit tot de verzorgingshuizen of bezoek bij mensen thuis. “Als klanten moeilijk hier kunnen komen, dan zoeken wij ze gewoon op. Zodat ze in hun eigen omgeving kleding kunnen kopen. ” Private-shopping, dus in de avonduren de winkel bezoeken, is ook mogelijk. Dat kan alleen op afspraak. Het grote voordeel: je eigen tijd, en in alle rust de perfecte outfit uitzoeken.

Stoere mannenkleding van topkwaliteit
Het assortiment is voor mannen van alle leeftijdsgroepen. “Wij hebben het mooiste gekozen uit de collecties van PME, Vanguard, BlueFields (by State of Art), Twinlife, Mac Jeans, Comfort, Alan Red, Giordano en Baileys.

Contactgegevens De Bazeroen Mannenmode
Botermarkt 16
5256 AV Heusden
Tel. 0416-662729
E. [email protected]
W. www.debazeroen.nl
Openingstijden zie website

Foto’s zijn gemaakt door Fotostudio Arna Schoemans

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

 

 

 

 

Cookieinstellingen