Anna en Helen maken van passie een bedrijf

Anna Klimcke en Helen Meller hebben van hun grote passie taarten bakken een eigen bedrijf gemaakt: Absolutely Fabulous Cakes. Iedereen kan nu mee genieten van de heerlijke ambachtelijke taarten en koekjes.

“Onze taarten zijn leuk voor verjaardagen, werk, of om te indruk maken op belangrijk bezoek”, vertelt Anna, die van Ierse afkomst is en tevens eigenaar is van Drunen English Services. “Neem een kijkje op de website of de Facebook/Instagram pagina voor een indruk van onze taarten, we horen graag wat je aanspreekt.”

“Op verzoek maken we ook gezonde taart, dus met minder suiker, vetarm of glutenvrij. De vegan producten zijn erg populair en ook bij non-vegans.”

Workshops
Het is mogelijk om workshops te bezoeken bij Absolutely Fabulous Cakes. Zo is er op zaterdag 11 mei van 13.30 uur tot 16.00 uur een Moederdagworkshop. Maak samen met een ouder, broer of zus, vrienden, alleen of met je moeder een leuke taart.
Voor informatie: [email protected]

Tevens is het mogelijk om op een vrijdagavond of zondagmiddag workshops te organiseren voor groepen (privé of zakelijk). Het is ook mogelijk om deze workshops in het Engels te volgen, om zo in een ongedwongen sfeer die taal te oefenen.

Taarten kunt u online bestellen www.abfabcakes.nl. Indien de bestelling boven de 30 euro kunnen eventueel bezorgd worden in Drunen, Nieuwkuijk, Elshout, Waalwijk, Vlijmen, Heusden en West ’s-Hertogenbosch.

Ook benieuwd naar een taart? Neem gerust contact op
Tel. 06-11156789
Email. [email protected]
Grotestraat 26 Drunen

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties