Brasserie Ons Gheluk zoekt medewerker voor in de bediening

Foto: Ons Gheluk

Wil jij werken in de leukste brasserie van Heusden? Solliciteer dan direct! Neem contact op met Milou de Leeuw via telefoonnummer (0416) 66 01 01 of loop binnen bij Brasserie Ons Gheluk.

Meer info https://bit.ly/2LcOaPL

Brasserie Ons Gheluk gaat voor kwaliteit

De winnaar van de onlangs gehouden wedstrijd Wat is het beste restaurant van de gemeente Heusden?  is Brasserie & Taveerne Ons Gheluk. Ons Gheluk verrast iedereen met smaakvolle culinaire gerechten. Verder beschikt het over een unieke locatie in het hart van vesting Heusden.

“Wij zijn trots dat we deze wedstrijd hebben gewonnen”, vertelt eigenaar Milou de Leeuw (29), die in 2016 restaurant Centraal heeft overgenomen. “Onze klanten blijken zeer tevreden over ons concept met deze leuke menukaart.”  Vervolgens:  “We zijn een andere weg ingeslagen, onder meer door  Milou & Co(llectief) te starten. In Milou & Co(llectief) Folder-Milou-Co  zijn de gerechten grenzeloos. Ze komen uit allerlei landen. We maken onze producten allemaal zelf. Het is echt anders dan wat een ander doet. Je zou het echt een keer moeten beleven.”


Ons Gheluk heeft drie ruimtes voor een borrel, lunch, diner, bruiloft, receptie of vergaderingen. Uiteraard wordt er maatwerk verzorgd – precies wat u wilt.

De Brasserie
In een bijzondere ambiance –  hoog plafond en wandschilderingen – wordt u in De Brasserie culinair verwend. Ook is deze ruimte geschikt voor een feest, eventueel met livemuziek.
De Taveerne
In een warme en intieme sfeer kan hier een kleine groep genieten van een diner. Maar tevens is deze ruimte beschikbaar voor kleine groepen. Voor een feest, voor een borrel.

De Wijnkelder
Hier kunt u relaxed een kopje koffie of borrel drinken. Deze ruimte is zeer geschikt voor kleine zakelijke besprekingen.


Nieuwsgierig?
Kom gerust een keer naar Brasserie & Taverne Ons Gheluk in Heusden Vesting en laat je verrassen door onze menukaart.
Vismarkt 9
5256 BC Heusden
Tel. 0416-660101
Email. [email protected]

Website

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties