RKC Waalwijk zoekt voor uitbreiding van de stewardsorganisatie Stewards m/v

Foto: RKC Waalwijk

RKC Waalwijk draait met een kleine, transparante organisatie. Mede vanwege de kleinschaligheid van de organisatie, is een grote groep vrijwilligers van een ongekend groot belang. Tientallen mensen zetten zich wekelijks in voor de Waalwijkse voetbaltrots. Van steward tot kidsclubvrijwilliger en van parkeerwachter tot lotenverkoper.

RKC Waalwijk is trots dat zij op de steun van haar vrijwilligers mag rekenen! Voor onze veiligheidsorganisatie zijn wij op zoek naar gemotiveerde stewards! Als steward ben je verantwoordelijk voor het welzijn en de veiligheid van de bezoekers tijdens thuiswedstrijden van RKC Waalwijk. Je hebt een belangrijke, controlerende en klantvriendelijke functie als eerste aanspreekpunt voor alle supporters. Als steward ben je – Gastvrij; – Hulpvaardig; – Alert en stressbestendig; – Doortastend en zelfverzekerd; – Communicatief vaardig. Wij bieden – Een leuke werkplek in een team vol enthousiaste vrijwilligers bij een eredivisieclub. – De mogelijkheid tot het behalen van je officiële KNVB/UEFA stewardcertificaat; – De mogelijkheid tot het behalen van je BHV- en AED certificaat; – Goede, deugdelijke werkkleding; – Een vrijwilligersvergoeding. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Indien je graag meer wilt weten over de mogelijkheden om steward bij RKC Waalwijk te worden, dan kan je contact opnemen via [email protected] of telefonisch via 0416-334356.of kom langs op de open dag en spreek ons aan.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

Reacties