Poging ontvoering vrouw op Moerputtenweg in Opsporing Verzocht

Foto: Politie

Dinsdagavond was er wederom aandacht voor de poging van ontvoering op een 59 jarige vrouw die 6 mei omstreeks 22.30 uur fietste over de Moerputtenweg tussen Den Bosch en Vlijmen nu op Opsporing Verzocht. De politie vraagt nogmaals de hulp van eventuele getuigen.

Een man in een bestelachtige personenauto probeerde maandagavond 6 mei een 59-jarige vrouw te ontvoeren. Rond 22.35 uur fietste het slachtoffer over de Moerputtenweg toen zij door hem werd aangevallen. Hij reed de vrouw de berm in. Toen ze probeerde op te staan, werd ze aan haar kleding door hem richting het voertuig gesleurd. Gelukkig lukte het haar om het portier dicht te trappen en zich los te trekken, waarop de man er snel vandoor ging.

Bekijk groot formaat

Compositietekening
Er is direct na het incident een compositietekening van de dader gemaakt.
< De man is waarschijnlijk licht getint en tussen 25 en 30 jaar oud. Hij heeft een normaal tot breed postuur en is zo’n 1.80 à 1.85 meter lang.
< Zijn hoofd was kaalgeschoren, hij heeft een brede neus en zijn ogen staan ver uit elkaar. Hij droeg een korte broek, wat opviel omdat het die dag niet warm was.

Herkent u de man op de compositietekening in combinatie met het verdere signalement en mogelijk in relatie tot zo’n auto? Geef uw informatie door aan de politie: 0800 – 6070.

Bekijk groot formaat

Donkerblauw voertuig
De dader reed vermoedelijk in een donkerblauwe, bestelwagenachtige personenauto. Het voertuig had ramen rondom en twee stoelen in plaats van een achterbank. Heeft u deze auto zien rijden? Geef uw tip door via het online tipformulier.

Wie heeft de donkerblauwe auto ergens gezien?

Bekijk groot formaat

Opvallend geparkeerd
Een kwartier voor het incident heeft een getuige zo’n soort auto vlakbij het fietspad geparkeerd zien staan. De politie heeft de bestuurder ervan nog niet kunnen traceren. Het staat niet vast dat dit de auto van de dader is. Als u dit was, meldt u zich alstublieft bij de politie.

Bron: Opsporing verzocht

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties