Vacature bij Autobedrijf van de Wouw

Foto: van de Wouw

Autobedrijf van de Wouw uit Waalwijk is op zoek naar een serviceadviseur/werkplaats receptionist m/v. Autobedrijf van de Wouw is gevestigd van Andelstraat 7 in Waalwijk. Interesse?

Serviceadviseur / Werkplaats receptionist (m/v)
Jij bent het gezicht van de werkplaats. Jij kunt lezen en schrijven met onze klanten. Als serviceadviseur vertaal je de techniek naar onze klanten en luister je naar de wensen van klanten over het onderhoud aan hun auto. Je staat garant voor een efficiënte planning en zorgvuldige uitvoering van alle serviceactiviteiten, in nauwe samenwerking met een collega. Jij helpt onze klanten probleemloos op weg en bent de verbinding tussen de aftersales-afdeling en de klant.
Van het aannemen van serviceaanvragen tot het zorgen voor de uitvoering; als onze serviceadviseur regel jij het. Van A tot Z. Dat betekent ook dat je werkplaatsklanten gastvrij ontvangt en hen informeert en adviseert over de mogelijkheden. Je wijst hen op aanbiedingen en verkoopt pro-actief onderhoud, reparaties en accessoires. Je plant de werkzaamheden in en draagt zorg voor de uitvoering van alle serviceactiviteiten in nauw contact met de werkplaats.
Het opzoeken en bestellen van onderdelen behoort tevens tot jouw taak.

Functie eisen:
• Minimaal een MBO opleiding
• Affiniteit met autotechniek; enig technisch inzicht
• Een flexibele instelling en stressbestendig
• Woonachtig in Waalwijk of directe omgeving

Wij bieden:
Wij bieden je naast een salaris volgens CAO MvT een leuke baan in een prettige werksfeer en in een enthousiast team!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marcel van de Wouw tel. 06-53895268

 

 

Reacties