Welke Heusdense ondernemer wil jij in het zonnetje zetten?

Foto: Heusden Nieuws

HeusdenNieuws helpt lokale ondernemers graag een handje! Deze maand gaan we opnieuw op zoek naar een ondernemer die we graag in het zonnetje zetten!

Taggen maar!
Welke lokale ondernemer zou volgens jou beste wel eens in het zonnetje gezet mogen worden? Je werkgever zijn, je lievelingswinkel of jouw favoriete restaurant bijvoorbeeld. Tag het bedrijf dat jij wilt nomineren op onze Facebookpagina en vertel ons waarom juist deze ondernemer in het zonnetje moet worden gezet.

Dat het in deze tijden van internetshoppen en het concurreren met grote ketens en warenhuizen lastig is voor ondernemers het hoofd boven water te houden zien we als we de leegstaande winkelpanden zien in onze gemeente. Om deze  ondernemers een hart onder de riem te steken vragen we jou waar jij de beste service krijgt. Tag je favoriete speciaalzaak, fietsenmaker, kapper, slager, witgoedwinkel, restaurant, nagelstylist, juwelier, bakker, boekhouder, etc. We willen ze ALLEMAAL voorbij zien komen.

Wij zetten het winnende bedrijf via een leuk artikel op Heusden.nieuws.nl in het zonnetje. Na het noteren van je keuze geven we je bijdrage een duimpje! Nomineren kan tot en met 26 augustus 2019.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties