Demonstratiedag hoortoestellen bij Brabant Oor

Foto: Widex/brabant oor

Op donderdag 5 september is er bij Brabant Oor een Demonstratiedag hoortoestellen en de demonstraties starten om 10.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Meedoen met de demonstratie is gratis.

Een slim hoortoestel dat zichzelf bijstelt en aanpast aan de situatie? ‘Daar geloof ik niets van’, zult u waarschijnlijk denken. En toch is het al op de markt. Sterker nog: op donderdag 5 september aanstaande komt gehoortoestellenfabrikant Widex naar Brabant Oor in Waalwijk om deze nieuwste techniek te demonstreren. Bovendien kunt u dan direct tijdens live demonstaties het verschil ervaren.

Widex Evoke is het eerste hoortoestel waarbij de drager zelf direct invloed kan uitoefenen op de signaalbewerking van zijn hoortoestel. Als slechthorende hoeft u niet meer te onthouden wat er in welke luistersituatie gebeurde om dit later aan uw audicien uit te leggen, zodat deze het hoortoestel kan bijstellen. Nee, met de Evoke-techniek kan de drager met een overzichtelijke app direct zijn hoortoestel laten leren van de situatie. De gebruiker regelt het dus gewoon zelf, a la minute.

Hoe werkt dit?
“We hebben inmiddels veel ervaring met de Evoke-techniek”, vertelt Richard Koelewijn, productmanager van Widex. “Maar het mooie is dat door de moderne communicatietechniek deze toestellen steeds slimmer worden. Dit is een kwestie van de app up-loaden. Dus zonder dat u uw toestel hoeft te vervangen, wordt dit alsmaar geavanceerder en profiteert u van steeds meer luistergemak. Op 5 september willen we slechthorenden, en natuurlijk ook hun naasten, graag laten zien hoe onze kleine hoortoestellen werken. Daarom geven we zowel ’s morgens als ’s middags een demonstratie. Daarna kunnen bezoekers zelf de verschillen horen tussen uiteenlopende technieken en vragen aan de fabrikant stellen.”

Technisch maatwerk
In de winkel van Brabant Oor op het Bloemenoordplein in Waalwijk staat op donderdag 5 september die dag een demonstratiekop hoortoestellen. De live demonstraties duren ieder ongeveer een uur. Richard laat u tijdens de demonstratie vrijblijvend horen hoe hoortoesteltechnieken denken en klinken en wat de onderlinge verschillen zijn. Hier begint namelijk het maatwerk op uw oor.

Aanmelden
Heeft u belangstelling voor de demonstratie? Meld u dan nu alvast aan via 0416-778 660 of via [email protected] De tijden demonstraties zijn om 10.30, 13.30 en 15.30 uur

 

Brabant Oor
Bloemenoordplein 38a
5143 TC Waalwijk
0416-778660
[email protected]

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties

Cookieinstellingen