Beleef de herfst tijdens de Kleppermandagen in Heusden Vesting

Foto: De Meulenwerf

Spetteren kan het in de herfst. Wind, wolken, felle zon en een Heemtuin vol kleuren en verrassingen! Op woensdag 16 en zondag 20 oktober kun je het allemaal beleven tijdens de gezellige Kleppermandagen in Heemtuin de Meulenwerf in Heusden Vesting. Tijdens deze spannende en creatieve natuur-educatiedagen gaan kinderen samen met hun ouders, opa of oma, oom of tante spelenderwijs op verkenning in de natuur. Wees welkom!

De Kleppermandagen zijn bedoeld voor kinderen tussen de drie en negen jaar. Met hun ouders, grootouders, oom of tante gaan ze spelenderwijs op verkenning in de natuur. Speuren naar de kleppers van de Klepperman, compost maken, spelen met schutkleuren, een ware storm veroorzaken, een lekker herfstsoepje bij elkaar prutsen, vogeltjes de winter door helpen… Dat en nog veel meer staat op het programma. Het spel, de beleving en het samenwerken tussen kind en begeleider zijn de elementen die deze dagen tot een groot feest maken.

De Kleppermandagen vinden plaats in Heemtuin de Meulenwerf aan de Molenstraat in Heusden. Er is vrije inloop van 13:00 en 16:00 uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage natuurlijk welkom en de ranja staat klaar. Wees welkom allemaal!

Voor meer informatie:  www.heemtuindemeulenwerf.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties