Nieuwe shirtsponsors voor twee jeugdteams van VV Haarsteeg

Foto: Pixabay

Afgelopen zaterdag werden twee jeugdteams van VV Haarsteeg in het nieuw gestoken door diverse sponsoren. Zowel de JO11-2 als de JO10-4 zien er weer gelikt uit met de nieuwe shirts.

Op zaterdag 5 oktober heeft JO11-2 prachtige, nieuwe shirts mogen ontvangen gesponsord door Nancy’s Plantenhoekje en Brandt + Fernhout. De spelers hebben beide sponsoren, Nancy Lansdaal en Laurens Bos, bedankt met een mand gevuld met een aantal heerlijke versnaperingen.

Waarschijnlijk was het team een beetje overdonderd door hun nieuwe tenues, want de koploper verloor de eerste wedstrijd deze competitie met 0-2 van Were Di. Of had het wellicht te maken met het schoolkamp van een aantal spelers afgelopen week in combinatie met een stukje onderschatting?

JO11-2 bedankt de sponsoren voor de mooie shirts!

Sinds zaterdag 5 oktober heeft ook JO10-4 een sponsor. Wherehows Logistic Consultants is als logistiek adviesbureau gespecialiseerd in analyse, ontwerp en management van warehouse operaties. JO10-4 draagt met trots het wedstrijdtenue met daarop de nieuwe sponsor!

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties