Bezoek ook hét sportcafé van Heusden op 13 november

Foto: St de Schrief

Op woensdag 13 november vindt het jaarlijks sportcafé van Stichting de Schroef plaats in Vlijmen.  Onder de noemer “Vitaliteit: de opbrengst van bewegen” brengen we jou en andere sportbestuurders, zorgaanbieders en geïnteresseerden op de hoogte van ontwikkelingen binnen zorg-sport en bewegen.

Daarnaast leer je welke kansen er liggen op het gebied van het werven en binden van vrijwilligers en veilig sportklimaat en hoe je dat organiseert binnen de sportvereniging.

Naast theoretische kennis die direct toepasbaar is, kun je ook met experts de dialoog aan gaan om van je eigen case een succesverhaal te maken.

Het sportcafé is de perfecte plaats om te netwerken, het komt verder bijna nooit voor dat je met zoveel zorgbestuurders en de politiek om tafel kunt zitten en kunt discussiëren. Verder kun je leren van elkaar door de onderwerpen die besproken worden. – Majorie Banierink, voorzitter gymnastiekvereniging Inion.

De workshops worden onder andere gegeven door experts van NOC*NSF, KNGU, KNVB en de John Blankenstein Foundation. Daarnaast is er een plenaire opening door Mathieu de Greef, bewegingswetenschapper bij Centrum voor Bewegingswetenschappen UMCG/Rijksuniversiteit Groningen en gespecialiseerd in het stimuleren van lichamelijke activiteit van ouderen en mensen met chronische aandoeningen.

Kijk voor het volledige programma en aanmelden op www.stichtingdeschroef.nl

locatie:
buurthuis de Mand Jan Steenstraat 2, Vlijmen Vanaf 19:00 uur

Het sportcafé wordt mede gesponsord door HeusdenNieuws.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

 

Reacties