Najaarsconcert in Hedikhuizen

Foto: Harmonie Heusden

Op zondag 27 oktober organiseert Harmonie De Eendracht Heusden weer het traditionele najaarsconcert in de Leerfabriek in Hedikhuizen. Vanaf 11.00u kunt U onder het genot van een lekker kopje koffie of thee genieten van optredens van Harmonie De Eendracht Heusden en van gastvereniging Harmonie De Eendragt van Onsenoort en Nieuwkuijk.

Het concert van Harmonie De Eendracht Heusden staat in het teken van 75 jaar bevrijding.  Zo speelt het orkest Band of Brothers, het thema van de bekende Amerikaanse oorlogsserie maar ook bij dit thema passende lichtere muziek zit in het programma. Een voorbeeld hiervan is Basin Street Blues, een dixieland muziekstuk wat in de veertiger jaren van de vorige eeuw populair werd. De muziekstukken zijn ook te beluisteren tijdens het Herdenkingsconcert in de Grote Kerk in Heusden op zondag 3 november. Harmonie De Eendracht Heusden bestaat uit 20 leden en staat onder leiding van dirigent Ad van Beek.

Harmonie De Eendragt van Onsenoort en Nieuwkuijk brengt een gevarieerd  programma waarin mooie harmoniewerken en lichte muziek elkaar afwisselen. Daarbij mag een vlotte mars natuurlijk niet ontbreken.
Harmonie De Eendragt bestaat uit 38 leden van jong tot oud. Het orkest staat bij dit concert onder leiding van dirigent Willem Klerx.

Heeft u zin in een eendrachtig concert met heel veel mooie muziek?
Kom dan op zondag 27 oktober naar De Leerfabriek, Lambertusstraat 5 in Hedikhuizen. Het concert start om 11.00u en de entree is gratis.
Wees op tijd want vol is vol.

Reacties