Bij Jatapasu onbeperkt genieten van meer dan 140 gerechten

Foto: Wil Gulpen Fotografie

Uiteten is puur genieten, ontspannen in het kwadraat. Stress, dat hoort daar dus echt niet bij. En toch, het zou je bij wereldtapasrestaurant Jatapasu in Vlijmen wel degelijk kunnen overkomen – maar dan op een heel prettige manier. Er is een keus uit maar liefst 140 gerechten – dat is ongekend. Van sushi tot lamskotelet, van frites tot wrap van babi pangang tot geitenkaas.

De horeca is altijd de spil geweest in het leven van eigenaar Chopin Cai en zijn vrouw Ling. “Het is een pure passie voor ons”, zegt het echtpaar. “Er is niets mooiers dan je gasten verwennen met onze heerlijke Japanse vlees- en visgerechten. En natuurlijk onze sushi en daarnaast de vele lekkere tapasgerechten. De waardering die je voor je passie krijgt, daar doen we het voor. Dat geeft je zo veel energie, dat je daarmee echt het verschil kunt maken.”  De liefde voor het vak wordt gedeeld door meer dan veertig medewerkers. Zij bieden u een geweldig culinair avontuur aan, met als eindbestemming: een verzaligde glimlach op uw gezicht. Zó heerlijk gegeten!

Jatapasu is ook met zijn concept uniek. Betekent bij de meeste restaurants dat all you van eat slechts twee uur duurt, de gasten van Chopin Cai en Ling bepalen zelf hoe lang ze willen genieten. “Als je een heel fijne avond hebt, dan moet je niet op de klok hoeven te kijken. Een tijdslimiet past ook niet bij een restaurant, vinden wij.”

Jatapasu, een stemmige locatie met meer dan 200 zitplaatsen, waar je intiem kan zitten door de afscheidingen mede door de juiste inrichting van het restaurant. ook  grote groepen en bedrijven zijn van harte welkom. Het wereldtapasrestaurant pakt tevens uit als u jarig bent. U krijgt dan een presentje.  65+’ers  krijgen op vertoon van hun pas 10% korting. De auto parkeren is geen probleem want er is een ruime parkeerplaats aanwezig.

Jatapasu
Grote Kerk 17
5251 AA Vlijmen
Tel. 073-5112453
Email [email protected]
www.jatapasu.nl

Openingstijden:
Maandag m.u.v. feestdagen gesloten
Zondag t/m donderdag van 16.00 uur tot 22.00 uur
Vrijdag, zaterdag en feestdagen  van 16.00 uur tot 22.30

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

 

Reacties