Sint en Piet in het Licht voor de derde keer in Vlijmen

Foto: Wil Gulpen Fotografie

Op vrijdagavond 22 november komen Sinterklaas en zijn Pieten aan in Vlijmen. Al 2 jaar op rij een groot succes met de vernieuwde intocht, een lichtjesparade. Een geweldig grote opkomst van alle kindjes, papa’s, mama’s en andere familieleden.

Prachtig om te zien hoe alle mensen staan te genieten van de verlichtte wagens, die ook dit jaar weer met een overweldigend aantal aanwezig zijn. De Pieten komen weer met nieuwe creaties vol met lichtjes, om je ogen uit te kijken!

Dit jaar zal de intocht plaatsvinden op vrijdagavond 22 november. De sfeervolle verlichtte intocht zal vertrekken om 18:00 uur vanaf het Burg. van Houtplein. Van daaruit trekt de lange stoet via de Nassaulaan, Tunnelweg, Wolput en De Akker naar het Plein. De Sint komt daar rond 18:45 uur aan. Sinterklaas wordt welkom geheten door de beide jeugdburgemeesters, Isis en Lisa. Daarna krijgen de kinderen alle ruimte om de Sint te begroeten en er met de Pieten een groot feest te maken. Dit met gezellige muziek/dans o.a. van “Bloast um op”, Kix-Dance en Sambastica.

Sinterklaas zou het leuk vinden als alle kinderen die meelopen, zichzelf ook “verlichten”. Dit kan met een mooi lampje/lampion, een verlichte paraplu, step, fiets, kleding, schoenen, wees lekker creatief! De Pieten zullen rondlopen en rondkijken wie het meest staat te shinen. Die krijgt van Sinterklaas een extraatje.

We hopen dat alle kinderen op 22 november aansluiten bij de intocht en deze mee verlichten. Meer informatie vind je op onze Facebookpagina Sinterklaas in Vlijmen en op www.sinterklaasinvlijmen.nl.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.
Aanvoerder van het lokale nieuws.

 

Reacties